Sustainable skincare, since 2020

We zijn Relevant

We’re on a mission to develop natural and sustainable skincare for everyone. But what does this mean? For us, it's no more nasty chemicals, no more non-recycled and non-recyclable packaging. People and planet friendly, right?

You deserve the best! That's why we develop products using ingredients you understand, wrapped in the most sustainable packaging available. For you, naturally. 

We zijn Relevant

In 2020 werd in Denemarken Relevant opgericht vanuit de overtuiging om essentiële lichaamsverzorgingsproducten te ontwikkelen waar je van houdt en waarmee je tegelijkertijd aan een groenere planeet bijdraagt.


Te lang hebben we te weinig aandacht voor ons lichaam gehad. Het is tijd om eersteklas ingrediënten voor gezichtsverzorging aan een eenvoudige lichaamsroutine toe te voegen.


Onze schone formules zijn gemaakt van  natuurlijke, veganistische en biologische ingrediënten. Ze hebben een bewezen effect om een gezonde huid te voeden en te behouden en onze verpakkingen zijn van gerecycleerde materialen gemaakt. 


Wij zijn blij dat je hier bent en willen je graag meer vertellen over hoe we met je lichaam en onze planeet omgaan.

Meld je aan voor onze community -

wij beloven om alleen relevant nieuws te delen

Meld je aan voor onze community -

wij beloven om alleen relevant nieuws te delen

Good for your body

In samenwerking met toonaangevende huidverzorgingsprofessionals ontwikkelen wij schone, veilige en wetenschappelijk bewezen formules. Wij doen dat door de beste ingrediënten van de natuur voor jouw huid te kiezen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het product. 


Alle formules bevatten gemiddeld 99% natuurlijke ingrediënten en zijn allemaal vegan, dierproefvrij en biologisch afbreekbaar.

Good for our planet

Wij geloven in het kiezen van gerecycleerde materialen waar mogelijk. Daarom zijn al onze verpakkingen gemaakt van gerecycleerde materialen zoals oude visnetten, huishoudelijk afval en plastic flessen.


Onze verpakkingen bevatten gemiddeld 61% gerecycleerde materialen, wat betekent dat we in vergelijking met alternatieve bronnen de CO2-voetafdruk aanzienlijk verkleinen.

Begin vandaag nog met je lichaams-
verzorgingsroutine

Volg ons